Pihatyöt Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella

Pihatyöt Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella – Pihaa pysyy siistinä, kun sitä hoitaa. Me hoidamme monipuoliset pihatyöt Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella.

Monipuoliset pihatyöt vaivattomasti Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

Pihasta täytyy pitää huolta, että se pysyy siistinä ja viihtyisänä. Me olemme olemassa, jotta voimme auttaa pitämään keskisuomalaisten pihat kunnossa. Meiltä saat monipuoliset viher- ja pihatyöpalvelut Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella, joihin kuuluu muun muassa:

Hoidamme pihasi ammattitaidolla ja laadukkailla työvälineillä. Asiakkaat ovatkin tyytyväisiä työn jälkeen sekä tehokkaaseen työotteeseemme.
Pihatyöt Jyväskylässä tekee HonkoWorks. Pihatyöt hinta Jyväskylä. Pensasaidan leikkaus Jyväskylä.

Pihatyöt auttavat pitämään pihasi siistinä

Pensasaitojen ja puiden leikkaus

Siisti pensasaita antaa hyvän kuvan alueesta ja rajaa tonttisi tyylikkäästi. Me hoidamme erilaisten pensasaitojen ja pensaiden leikkaukset Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella.

Milloin pensasaita pitää leikata?

Pensasaidat on syytä leikata vuosittain, jotta ne pysyvät siistinä ja työmäärä ei kasva kerralla liian suureksi. Pensasaidan vuosikasvun leikkaus sujuu näppärästi, kun tietää mitä tekee ja työvälineet ovat kunnossa. Pensasaidan leikkauksen ajankohta riippuu pensasaidasta. Kysy ammattilaiseltamme neuvoa juuri sinun pensasaidallesi. Meillä on asiantuntemusta monipuolisesti erilaisista pensasaidoista:

 • Kuusiaidat
 • Orapihlaja
 • Tuijat
 • Angervot
 • Taikinamarja
 • Siperianhernepensas
 • Tuomipihlajat
 • Syreenit
 • Sekä yksittäiset pihapensaat

Puiden leikkaukset

Pensasaitojen lisäksi hoidamme erilaisten pihalla olevien puiden leikkaukset ja siistimiset. Erityisesti omenapuun leikkaus kuuluu vahvuuksimme. Pihapuita kannattaa siistiä, jotta ne kasvavat kestävästi ja elinvoimaisesti. Puut kannattaa leikata maalis-huhtikuussa tai juhannuksen jälkeen. Riippuen puusta, leikkaus voidaan hoitaa myös syksyllä. Asiantuntijamme kyllä tietävät, miten sinunkin pihasi puut kuuluu hoitaa. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Puiden ja pensasaidan leikkauksen hinta

Puiden leikkaukset toteutetaan tuntihintaan 50e/henkilötyötunti ja pensasaidan leikkaukset alkaen 4€ / metri. Pensasaidan leikkaukselle voit laskea alustavan hinta-arvion ja pyytää sen perusteella kätevästi tarjouksen laskurilla tästä!

Työosuudesta kuluttajat voivat olla oikeutettuja 60 %:n kotitalousvähennykseen. Voit tutustua kotitalousvähennykseen tarkemmin Verohallinnon sivuilla.

Lisäksi voimme kuljettaa syntyneen puutarhajätteen hintaan 50e/kuorma + jätteenkäsittelymaksu*.

*Mustankorkean yrityshinnaston mukainen jätteenkäsittelymaksu. Tutustu Mustankorkean hinnastoon tästä.

Hintaan lisätään matkakustannukset mitattuna Jyväskylän Kompassilta.

Voit tutustua tarkemmin hinnastoomme tästä.

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjousta ammattilaiseltamme!

Pensasaidanleikkaus Jyväskylässä. Pensaiden leikkaus Jyväskylä. Pensasaidan leikkaus hinta Jyväskylä.

Nurmikon leikkaus

Säännöllinen nurmikon leikkaus pitää nurmikon hyväkuntoisena. Paras nurmikon kunto saadaan, kun nurmikko leikataan kasvukauden aikana kerran viikossa. Me hoidamme nurmikon leikkauksia sekä kertakäynteinä että vaikka koko kesän kestävänä palveluna. 

Nurmikon leikkauksen hinta

Nurmikon leikkaus toteutetaan tuntihintaan 50e/henkilötyötunti. Työosuudesta kuluttajat voivat olla oikeutettuja 60 %:n kotitalousvähennykseen, jonka jälkeen hinnaksi jää 20e/henkilötyötunti. Voit tutustua kotitalousvähennykseen tarkemmin Verohallinnon sivuilla.

Nurmikon leikkauspalvelu koko kesäksi sovitaan asiakaskohtaisesti. Mikäli kaipaat koko kesän nurmikonleikkauksia, ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Voit tutustua tarkemmin hinnastoomme tästä.

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjousta ammattilaiseltamme!

Nurmikon leikkaus. Pihan hoito palveluna.

Kitkemiset ja istutukset

Hoidamme pihojen kitkemiset, istutukset ja muut monipuoliset vihertyöt Jyväskylässä ja lähialueilla.

Kitkemiset

Joskus omalta pihalta halutaan poistaa turhia kasveja tai haitallisia vieraslajeja. Me kitkemme kasvit pois ja huolehdimme halutessanne myös oikeaoppisesta hävittämisestä.

Onko pihallasi haitallisia vieraslajeja? Vieraslajeja Suomessa ovat esimerkiksi:

 • Kurtturuusu
 • Komealupiini
 • Alaskanlupiini
 • Jättipalsami
 • Jättiputket

Istutukset

Kaipaatko pihallesi uusia kasveja tai vaikkapa pensasaitaa? Me hoidamme myös uusien kasvien istutukset. Meiltä sujuu niin pienet kuin suuret istutukset ja hoidamme kaivuutyöt tarvittaessa myös työkoneella. Voit lukea tarkemmin istutuksista viherrakentamispalveluissamme.

Kitkemisen hinta

Kitkemistyöt toteutetaan tuntihintaan 50e/henkilötyötunti. Työosuudesta kuluttajat voivat olla oikeutettuja 60 %:n kotitalousvähennykseen, jonka jälkeen hinnaksi jää 20e/henkilötyötunti. Voit tutustua kotitalousvähennykseen tarkemmin Verohallinnon sivuilla.

Voit tutustua tarkemmin hinnastoomme tästä.

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjousta ammattilaiseltamme!

Viherrakentaminen Jyväskylässä HonkoWorksilta. Vihertyöt Jyväskylä. Istutustyöt Jyväskylä.

Onko sinulla jokin muu pihatyön tarve?

Ota meihin joka tapauksessa yhteyttä! Meiltä löytyy osaaminen myös moniin muihin pihatöihin. Mikäli työ ei kuulu juuri meidän osaamisalueeseemme, voimme kontaktiemme avulla hankkia työlle tekijän.

Pihatyöt Jyväskylässä tekee HonkoWorks. Pihatyöt hinta Jyväskylä. Pensasaidan leikkaus Jyväskylä.

Miksi valita meidät

Nopea

Tavoitteemme on, että saat tarvitsemasi palvelun mahdollisimman nopeasti. Joskus jopa samana päivänä yhteydenotosta.

Laadukas

Työnlaatu on yksi kulmakivistä, jonka varaan toimintamme perustuu. Meille on tärkeää, että voimme katsoa oman työmme jälkeä ylpeänä.

Luotettava

Kun me olemme asialla voit luottaa siihen, että työt hoituvat sovitusti ja ajallaan.

Ota yhteyttä pihatöistä!

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin lähetämme sinulle tarjouksen! Mitä tarkemmin pystyt kertomaan työtehtävästä, sitä tarkemman tarjouksen voimme antaa. Yhteydenotto ei sido sinua vielä mihinkään. Mikäli tarpeellasi on kiire, niin suosittelemme soittamaan 045 783 57318

Palveluiden hinnat

Käy tutustumassa  palveluidemme hinnastoihin. Toteutamme monipuolisesti pihatöitä ja piharakentamista Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella.