HonkoWorks - pitää huolta pihastasi

Yrityksestämme

HonkoWorks on Jyväskylästä käsin Keski-Suomen alueella toimiva pihatöihin ja kiinteistöhoitoon erikoistunut paikallinen yritys. Olemme kahden nuoren yrittäjän yritys ja olemme lyhyessä ajassa onnistuneet kasvamaan ja työllistämään myös muita paikallisia nuoria.

Meidän tarina

HonkoWorksin takana ovat serkukset Juho Honkonen ja Severi Ikäheimo. Kumpaakin ajoi palo yrittäjyyteen ja halu tehdä asioita omalla tavalla. Näin sai alkunsa HonkoWorks. Juho ja Severi halusivat tarjota markkinoille pihatyöpalvelun, jonka ytimessä on mielettömän mukava asiakaspalvelukokemus. Tämä onkin kaikkien HonkoWorksin palvelujen lähtökohta. Alkuun Juho ja Severi tarjosivat pihatöitä kesäisin kahdestaan, mutta nopeasti visioksi kirkastui kasvaminen, palveluiden tarjoaminen ympärivuotisesti sekä myös muiden paikallisten nuorten työllistäminen.

Ympärivuotiset pihatyöt ja kiinteistönhoito yhdeltä luukulta

Meidän tavoitteena on tarjota laadukkaat pihatyöt ja kiinteistönhoito yhdeltä luukulta parhaalla palvelulla. Meiltä löytyy osaaminen ja kalusto ulkoalueiden hoitoon kesät talvet. Tällä hetkellä talvisin hoidamme talvikunnossapitoa toiminimellä Lumenpudotus Jyväskylä.  Voit tutustua Lumenpudotus Jyväskylän omiin sivuihin tästä.

Henkilöstö

Severi Ikäheimo

Severi Ikäheimo, HonkoWorks, myynti pihatöiden asiantuntija.
Myynti & pihatöiden asiantuntija

Severi on toinen HonkoWorksin perustajista ja vastaa myynnistä ja töiden käytännön järjestelyistä. Kun soitat meille, onkin Severi se, joka puhelimeen todennäköisesti vastaa. 

Severi tietää pihatöistä ja kiinteistönhoidosta lähes kaiken ja auttaa sinuakin mielellään.

Juho Honkonen

IMG_20220913_220153_656
Laskutus & piharakentamisen asiantuntija

Juho on toinen HonkoWorksin perustajista ja se kaveri, jonka sukunimestä yrityksen nimi juontuu. Pihatyö- ja kiinteistönhoitosopimuksia tehdessä Juho hoitaa sopimukset ja laskutukset kanssasi kuntoon.

Juho vastaa meidän rakennusprojektien suunnittelusta ja hoitaa pihaan kuin pihaan näyttävät terassit ja muut piharakennelmat.